Referenties

Referenties

Referentie Strijkservice Arnhem Strijkerijtje

Zakelijke referenties van Strijkservice Arnhem strijkerijtje

Informeer bij onze zakelijke referenties over onze diensten.

 

 

 

Referentie: Monster Marketing, Sales en Advies

dé landelijke specialist op het gebied van re-integratie en detachering van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In dat kader adviseer ik zowel gemeenten als wsw-bedrijven over het zo succesvol mogelijk inzetten van wsw’ers en wwb’ers. PostNL (bezorgen) blijft hierin een belangrijke partner, maar ook met andere grote partijen zijn inmiddels contacten gelegd. Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om hun sociale verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer in het arbeidsproces geïntegreerd worden.De succesvolle en duurzame samenwerking met PostNL en de gemeente Renkum heeft duidelijk gemaakt dat er via arbeidsconstructies met wsw’ers en wbb’ers voor zowel de werknemers in kwestie als voor de gemeenten en wsw-bedrijven de mooiste kansen in het verschiet liggen. Re-integratie van wsw’ers is inmiddels op relatief grote schaal bekend. Eén van de speerpunten van Monster Marketing Sales en Advies: re-integratie en detachering van wwb’ers op de wijze zoals die door Monster is vormgegeven.

Monster Marketing Sales en Advies is bereikbaar  via www.hansmonster.nl en per EMAIL 

Review : Monster Marketing, Sales en Advies
Review : Monster Marketing, Sales en Advies
Uitstekende en betrouwbare organisatie voor al uw was/strijk activiteiten. Zowel zakelijk als privé een aanrader. De was wordt voor een scherp tarief gewassen en gestreken en ook nog gehaald en gebracht.

 

 

 

 

 

 

 

Referentie: Clown Fleur fleurt ieder feest op!!!

Wilt u het verjaardagsfeest van uw kind onvergetelijk maken? De opening van uw zaak een extra feestelijk tintje geven? Of van uw personeelsfeest een superdag maken voor uw medewerkers en hun kinderen? Wij nemen graag uw zorgen uit handen en bouwen een feest waar uw gasten met plezier aan terugdenken. Wij zorgen voor acts en aankleding op maat, passend bij uw wensen èn uw gasten. U kunt bij ons ook terecht voor leuke workshops met schmink en ballonfiguren. Ook tijdens de bijzondere dagen in het jaar zoals Pasen, Kerst en Sinterklaas helpen wij u er een onvergetelijk feest van te maken.

Clown Fleur is bereikbaar via www.clownfleur.nl en op 06-100 633 94 of EMAIL

Review : Clown fleur
Review : Clown fleur
Dank je wel voor alle hulp in drukke periodes i.v.m. werk. Jullie zijn een uitkomst! Ik voel echt dat de klant hier Koning is en jullie Strijkerijtje met hart en ziel bestieren. Een nette prijs, prima ophaal/wegbreng service aan huis en al mijn kleding is super netjes gestreken en opgehangen of gevouwen!

referentie, referenties,strijkservice, Oosterbeek, Arnhem, Velp,clown fleur, monster advies sales marketing, strijkservice strijkerijtje, stomerijservice Arnhem